BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

duminică, 30 ianuarie 2011

Easy play

Bun incercam sa invat la o materie absolut plictisitoare care sugera ca daca cineva ar incerca sa ma omoare timp de 40 de zile cu un cutit de plastic tot nu ar reusi sa ma aduca unde ma aduce materia aia. Si cum nu vroiam sa am mustrari de constiinta ca ies in timp ce cursurile ma asteapta matern pe birou , am zis sa abordez o cale mai usoara de relaxare , un film , asa. Buuuun , ideea e ca eu nu ma uit niciodata la filme in afara unui cinematograf.Nu pentru ca n-as vrea. Sau ca doamne fereste m-ar bantui ideea ca a fura drepturi intelectuale chiar ar fi un furt pe bune. Numai ca daca vad un film in compania altora , ori filmul ori compania se dovedesc oribile. Daca incerc sa ma uit la un film de una singura e si mai grav. Intotdeauna se intampla acelasi tipar enervant : adorm dupa cele 15 minute de la inceput , se blocheaza calculatorul , cade curentul , am limita de minute pe care le pot viziona pe site , imi cade internetul.Nu m-as mira daca intr-o zi cand as incerca sa ma uit la un film ar incepe sa ploua cu broaste din cer.
Dar azi am sperat si am indraznit sa sfidez zeii. Aleg un film , dupa cum ma ducea capul azi , adica super usor de digerat presarat cu mici fraze pseudo-inteligente : Bun , evident se blocheaza pe la jumatate. Ma calmez , fumez o tigara, incerc diverse tertipuri internautice si il fac sa mearga.
Ce a urmat de acolo e discutabil.
Subiect : o tipa usor plictisita alege sa inventeze in fata prietenei ei o poveste despre her secs life. De acolo povestea degenereaza , toti ajung sa o creada slut , oamenii ajung sa o plateasca ca sa zica ca au facut secs cu ea . Badabim badum , subiect bun ? DAAAARRRR!

E total apreciabil ca filme care sunt usor clasabile in aceeasi categorie ca si chick-lit au avut parte de un mic upgrade fata de filmele de prin 2000 si ca acum exista fixatia asta dupa O.C. ca toti eroii de filme pentru adolescenti sa vorbeasca mult si sa faca aluzii la muzica filme si carti.
Dar totusi daca abordezi un subiect destul de complicat de ce alegi sa-i dai un happy ending total predictibil si buuuf. Ai ceva atat de usor de dezvoltat si il strici pe small talk. Desi ideea zbiera in film, nu s-a dus nicaieri faza cu "daca toti stiau ca nu-i curva , de ce se comportau totusi ca si cum ar fi , oare ceea ce credem nu ne apara cumva de ceea ce stim?"
Gah!!!!
Oricum nice glasses/gurl :


Siiii oricum ceva mai buna problematica/ilustrare/orice pe aceeasi nota in :
(Bine asta si pt ca filmul despre am tot scris atatea randuri e doar un articol de consum pe cand al doilea o incercare sau chiar o opera de arta , dar simteam nevoia sa fortez o comparatie)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu